Kun monilla tälläinen etusivu sitten on niin koitanpas minäkin tätä käytäntöä :)

1.8.2010

~Hyvää elokuun ensimmäistä! Koulut alkavat ainakin minulla n. kahden viikon päästä eli sitten alkaa taas koulukiireet ja en ole saanut loman aikana puserrettua yhtäkään osaa ulos, ja olen siitä todella pahoillani!

~Kirjoittelen Gardenien osaa ja voinkin ehkä pelata Chocojakin eteenpäin. Kiitos kauheasti osaan tulleista kommenteista näin jälkikäteen. Ne innostavat aina jatkamaan =)

~Aurora: Tietenkin voisin jatkaa tätä ja niinhän jatkankin, jos kuitenkin et ole huomannut, tämä tarina on sivuprojektini eli päivitysväli on todellakin pitkä,voin lopettaa tämän tuosta vain koska tämän oli vain päähänpisto =) Lisäksi pelini ei ole suostunut käynnistymään pariin viikkoon, eli en pystynyt pelaamaan osaa ja Vuodatus ei suostunut yhteistyöhön, eli en voinut kirjoittaakkaan osaa Gardeneille. Nyt molemmat toimivat taas ja alan työstää Gardenien osaa, mutta jos kärsivällisyys ei riitä niin en pakota lukemaan.

~Linkitystä kysyneille: Linkitys käy todella hyvin =)

 

23.5.2010

~Aloitan kuvien siirtämiseen Vuodatukseen.

~Aloitan myös kirjoituksen. Luulen että saan osan tänään valmiiksi :)

UUSI OSA ON ULKONA

22.5.2010

~ Välilyöntini alla oli iso roska ja halusin sen pois joten repäisin mahdollisimman hellävaraisesti välilyöntini irti, otin roskan ja tökkäsin takaisin. Luulin että muiden näppäimien tavoin se alkaisi taas toimimaan moitteettomasti mutta nyt tätä välilyöntiä pitää painaa kunnolla ennen kuin saan välin, jokin meni ilmeisesti rikki. Eli tästä lähtien ,ellei vikaa saada korjattua, osissa niin Gardeneilla kuin Chocoillakin tulee olemaan välivirheitä.

~Osaa yritän kuvailla, toivotaan että saan sen ulos ennen kesälomaa :)

17.5.2010

~Osaa kuvasin taas parilla kuvalla ja taitaa olla kohta 40 kasassa. En vielä tiedä kuinka pitkän osan teen:)

~Tällä viikolla en ehdi osaa kuvaamaan eteenpäin kovinkaan, kunnon koeviikko tulossa.